Michael Jackson soitteli pilapuheluita Russell Crowelle: ”Nyt on hätätilanne”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Michael Jackson tunnettiin julkisuudessa herkkänä ja ujonoloisena haastateltavana, joka vaivautui usein liiallisesta huomiosta. Tähdellä oli myös kujeellisempi puolensa, jonka lähipiiri tiesi.

Nyt Man of Steel -elokuvan tähti Russell Crowe on paljastanut, että poppari soitteli usein tämän kotinumeroon pilapuheluita. Hän sai Jacksonilta tuntemattomia puheluita, joissa varoiteltiin vaaratilanteesta. Kauaa poptähti ei jäynää pitänyt yllä, sillä hän paljasti nopeasti henkilöllisyytensä.

– Michael Jackson kiusasi minua usein puhelimassa. Hän soitti minulle, ja sanoi voimakkaalla äänellä, että ”nyt on hätätilanne, ja sinun pitää poistua rakennuksesta”. Kun kysyin, kuka siellä, hän tunnusti olevansa Michael, ja sanoi, ettei minun tarvitsisi huolehtia, kertoi Russell Crowe The Sun -lehdelle.

Crowe näyttelee Man of Steel -elokuvassa Supermiehen isää, Jor-Elia. Hänet nähdään tänä vuonna myös elokuvissa Broken City, Winter’s Tale ja Noah.