F1-tähdestä eronnut Pussycat Doll poseerasi heti rintavassa topissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari päivää sitten, että F1-tähti Lewis Hamilton ja Pussycat Dolls -laulaja Nicole Scherzinger ovat jälleen eronneet. Ero oli pariskunnalle jo kolmas, ja nyt sen odotetaan jäävän lopulliseksi. Aika kuitenkin näyttää miten käy.

Nicole Scherzinger ei kuitenkaan ole jäänyt potemaan eroahdistusta, sillä hänet kuvattiin eilen X Factor -ohjelman lehdistötilaisuudessa Britannian Cardiffissa. Koe-esiintymisten yhteydessä järjestetyssä tilaisuudessa Nicole nähtiin melko rohkeaan ja paljastavaan toppiin pukeutuneena.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nicolen ja Lewisin tapahtui jo kuukausi sitten. Nicole on hän päättänyt jatkaa elämäänsä eteenpäin muun muassa keikkailemisen avulla. Vasta äskettäin puhuttiin Lewisin ja Nicolen mahdollisesta avioitumisesta, kun formulatähti paljasti, että viiden vuoden yhdessäolo on eräänlainen suhteen virstanpylväs, jota on syytä juhlia.