Wyclef Jean katkoo huhuilta siivet: Ei yhteistyötä Amanda Bynesin kanssa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen ex-teinitähti Amanda Bynes on kerännyt viime aikoina runsaasti erittäin kyseenalaista julkisuutta. Näyttelijätär on haukkunut lukuisia muusikoita ja tähtiä Twitter-tilillään sekä tullut pidätetyksi erinäisten sekoilujen takia.

Usean muun kohutähden tapaan myös Amanda Bynesin on uutisoitu suunnittelevan siipiensä kokeilemista musiikkiuralla – hänen tapauksessaan hiphopin saralla. Tähden huhuttiin tekevän yhteistyötä Fugees-yhtyestä tutun Wyclef Jeanin kanssa levyllä, joka julkaistaisiin Chinga Chang -levy-yhtiön kautta.

Nyt räppäri on kiistänyt huhut yhteistyöstä moniongelmaisen ex-lapsitähden kanssa. Wyclef Jeanin manageri kertoi TMZ-verkkosivustolle, ettei muusikolla ole minkäänlaisia suunnitelmia työstää musiikkia Amanda Bynesin kanssa. Wyclefin edustajien mukaan tämä ei ole ikinä edes puhunut näyttelijättären kanssa.

Kaikki tuntuvat olevan Amanda Bynesin touhuihin kyllästyneitä – ulkonäöstä riippumatta. Sen lisäksi, että Amandan vanhemmat yrittivät saada 27-vuotiaan tyttärensä hiljattain holhouksensa alaiseksi, onnistui neitokainen järjestämään itselleen häädön New Yorkin luksusasunnostaan naapureiden toimesta.