50 Centin uusi ura televisiossa – tienasi 61 000 euroa 9 minuutissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen räppäri 50 Cent pidätettiin äskettäin epäiltynä lapsensa vandalismista ja lapsensa äidin pahoinpitelystä. Hän voi saada teoistaan jopa viiden vuoden vankilatuomion. Miljonääriartisti on nyt tehnyt uuden aluevaltauksen, sillä hän on ryhtynyt myymään kuulokkeita televisiossa.

Lihaksikas räppäri on allekirjoittanut uuden sopimuksen brittiläisen QVC-kanavan kanssa. 50 Cent yrittää myydä televisionkatsojille SMS Audio -kuulokkeita 185 euron hintaan. Mies luonnollisesti tienaa työstään mittavasti, uutisoi Daily Mirror -lehti.

– Tienasin juuri 61.000 euroa esiintymällä yhdeksän minuutin ajan QVC-kanavalla. Voiko joku inhota minua, jotta tiedän, että tämä on todellista elämää, kirjoitti räppäri Twitter-blogiinsa.

50 Cent myi Yhdysvaltojen QVC-kanavan mainoksella 142.000 euron edestä kuulokkeita. 37-vuotiaalla miehellä kerrotaan olevan yli sadan miljoonan euron arvoinen omaisuus. Muutkin julkkikset ovat esiintyneet QVC-kanavan mainoksissa, kuten laulajattaret Alexandra Burke ja Charlotte Church.