Backstreet Boysit ikääntyvät – tältä näyttävät nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monesti menestyksekästä comebackia yrittänyt Backstreet Boys ei useista yrityksistä ole saavuttanut samanlaista menestystä kuin aikoinaan 90-luvulla. Yhtyeen jäsenet ovat sen sijaan tehneet viime vuosina uraa kukin tahoillaan.

Nyt Backstreet Boysit ovat kokoontuneet pitkästä aikaa ryhmäkuvaan, jossa nähdään miltä Howie Dorough, Brian Littrell, Kevin Richardson, Nick Carter ha AJ McLean näyttävät nykyisin. He poseerasivat Googlen päämajassa Lontoossa.

33-vuotias Nick Carter paljasti taannoin julkaisevansa syyskuussa omaelämäkerran. Carterin perheenjäsenten elämää ovat vuosikausia varjostaneet erilaiset päihde- ja huumeongelmat, kun hänen pikkuveljensä Aaron on joutunut isoveljensä tavoin vieroitukseen ja hänen pikkusiskonsa Leslie kuoli yliannostukseen.

New Yorkista kotoisin oleva Nick Carter on 100 miljoonaa albumia myyneen Bacstreet Boysin nuorin jäsen. Mies kokeili soolouraa vuonna 2002 ja julkaisi tällöin Now Or Never -nimisen levyn. Carter on seurustellut muun muassa Paris Hiltonin ja Ashlee Simpsonin kanssa.