Ewan McGregor on virallisesti OBE Wan Kenobi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britannian kuningatar Elizabeth II voi halutessaan myöntää arvonimiä. Monille viihdealan tähdille on vuosien saatossa annettu OBE-arvonimi. Nyt Star Wars -elokuvissa Obi-Wan Kenobia näytellyt skottitähti Ewan McGregor on saanut kyseisen arvonimen.

Ewan McGregor piti juhlatilaisuudessa yllään kilttiä. Hänen mukaansa vaatevalintaa ei tarvinnut miettiä hetkeäkään, koska tähti ei keksi kyseiselle vaatekappaleelle muutakaan sopivaa tilaisuutta, uutisoi Socialite Life -sivusto.

Muun muassa Trainspotting, The Ghost Writer ja Vuohia tuijottavat miehet -elokuvissa näytellyt Ewan McGregor kertoi taannoin kärsineensä 40 ikävuoden korvilla ikäkriisistä. Mies panikoi karttuneista vuosista. Hän kuitenkin sai rauhan, koska ymmärsi iän tuovan ryppyjen lisäksi elämänkokemusta ja viisautta.