Gina Marie Zimms povekkaana vedenalaisissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa Big Brother -realityohjelman suosio on laskenut viime vuosina, ja seuraavalla kaudella meillä nähdään ensimmäistä kertaa julkkiksia täynnä oleva BB-talo. Yhdysvalloissa on juuri käynnistynyt uusi tuotantokausi, jonka kohutuin kaunotar on Gina Marie Zimms.

Nyt Gina Marie Zimms nähdään poseeraamassa näyttävissä mallikuvissa, joissa hän on poikkeuksellisesti pulahtanut uima-altaaseen. Toisen mallikaunottaren kanssa Gina Marie keikisteli kameran edessä kirjaimellisesti henkeään pidätellen.

32-vuotias Gina Marie Zimms, oikealta nimeltään Gina Marie Zimmerman, on New Yorkin Staten Islandilta kotoisin oleva mallikaunotar. Työkseen hän on viime aikoina koordinoinut missikisojen järjestelyjä. BB-taloon astellessaan Gina Marie oli vielä sinkku, mutta tilanne tullee muuttumaan nopeasti.