Paljastuskuvat julki – teiniäidin miesystävä onkin homoseksuaali?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjan tähti Jenelle Evans oli vielä äskettäin myrskyisässä suhteessa aviomiehensä Courtland Rogersin kanssa. Nyt 21-vuotias naimisissa oleva neitokainen on kuitenkin jo bongannut uuden komistuksen elämäänsä.

Hän löysi uuden romanssin seksikkäästä Nathan Griffithistä. Parin lempi on leiskahtanut niinkin kuumiin lukemiin, että Jenelle muutti jo miehen luo asumaan. Tällä hetkellä teiniäiti elää täysin eri kaupungissa kuin Jace-poikansa, joka on neidon Barbara-äidin hoivissa.

Uusi suhde on samantien joutunut kohun kouriin, sillä Nathanin uskotaan olevan homoseksuaali. Radar Online -sivusto raportoi vastikään verkossa levinneistä kuvista, joissa tämä on alasti toisen miehen kanssa. Jenelle Evans on kiistänyt huhut jyrkästi.

– Nathan EI OLE homo, kirjoitti neitokainen Twitter-blogiinsa.

Kyseisissä kuvissa mies ”poseeraa” Entourage Bathhouse -homokylpylässä Las Vegasissa. Griffith on sanonut, ettei hän edes ole koskaan käynyt bilekaupungissa. Hän myös vakuuttaa sosiaalisessa mediassa, että sodomia on vastoin hänen uskontoaan.

Griffithin äiti on pappi ja hänen perheensä on miehen kertoman mukaan uskonnollinen. Jenellen poikaystävä ei voisi koskaan kuvata esimerkiksi homopornoa uskontonsa takia. Myöskin homoseksuaalisuus on pois rajattu aihealue hänen elämässään.