Jennifer Love Hewittiä uhkailtiin Twitterissä – erosi yhteisöpalvelusta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijäkaunotar Jennifer Love Hewitt kertoi vastikään haluavansa vakuuttaa parhaimmat avunsa, 34C-kokoiset rintansa. Hänen mielestään muodot ovat viiden miljoonan dollarin arvoiset. The Client List -sarjan tähti on nyt päättänyt jättää Twitterin taakseen.

Neitokainen tuli päätökseensä yhteisöpalvelun negatiivisuuden vuoksi. Ennen tilinsä poistamista Hewitt kirjoitti aiheesta twiitin, joissa hän perusteli päätöstään. Kaunottaren mukaan hän tarvitsee tauon Twitteristä.

– Elämän pitäisi olla täynnä positiivisuutta ja toisten kehumista, eikä uhkauksien tekemistä ja huonojen vibojen lähettämistä. Niille jotka tekivät tästä ilon, kiitos koko sydämestäni, Jennifer Love Hewitt kirjoitti sittemmin jo poistetulla Twitter-tilillään.

Esikoistaan odottava näyttelijätär kiittää fanejaan saamastaan rakkaudesta ja tuesta. Hewitt on tällä hetkellä itse onnellisessa parisuhteessa lapsensa isän Brian Hallisayn kanssa. Äskettäin kihloihin mennyt pariskunta on seurustellut kaksi vuotta.

34-vuotias Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja naisen ura lähti nousuun Hollywoodissa. Harva tietää, että neito on julkaissut myös neljä musiikkialbumia uransa varrella. Tänä vuonna häneltä ilmestyi I’m a Woman -kappaleen coversinkku, jolla hän mainosti The Client List -sarjan toista tuotantokautta.