Lady Gaga kävelyllä paljastavassa asussa – housutkin jäivät kotiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Lady Gaga on niin suosittu laulajatar, että myös hänen perheensä päätyy usein otsikoihin. Taannoin tähden isän italialainen ravintola sai huonot hygienia-arvostelut, mikä suututti miestä.

Ruokapaikka sijaitsee New Yorkissa, jossa poppari itse on nyt ikuistettu kävelyllä. Lady Gaga oli valinnut ylleen korkeakorkoisten kenkien lisäksi happihyppelylle verkkomekon, jossa asun alla vilkkuivat mustat rintaliivit ja peppua suojaavat hotpantsit.

Meikitön neitokainen ei välittänyt muiden katseista, sillä jossain vaiheessa kävelyä tähti riisui housut paljastaen stringipeppunsa. Vastaava asu ei ole Gagan mittakaavassa vielä mitään, sillä tähti on tottunut herättämään huomiota shokeeraavalla pukeutumisellaan.