Paaville lahjoitettiin maastopyörä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi alkuvuoden puhutuimmista uutistapauksista oli epäilemättä paavi Benedictus XVI:n eroaminen virastaan helmikuussa ja myöhemmin uuden paavi Fracinscusin astuminen virkaan. Kirkkonsa päämiehenä Paavi saa luonnollisesti runsaasti erilaisia lahjoja ja lahjoituksia.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt tuorein lahja on kuitenkin herättänyt hilpeyttä, sillä Daimler-yhtiön johtaja Dieter Zetsche tapasi Paavin ja antoi hänelle lahjaksi yhtiönsä uuden maastopyörän. Parhaillaan verkossa arvuutellaan tuleeko Paavi todellisuudessa ajelemaan uudella pyörällään Vatikaanissa.

Katolinen kirkko valitsi alkuvuodesta uudeksi paaviksi argentiinalaisen 76-vuotiaan Jorge Mario Bergoglion, joka tunnetaan nyt nimellä Franciscus I. Paavin menneisyyden varjot heräsivät henkiin heti hänen valitsemisensa jälkeen.