Rihannalle buuattiin Roskildessä – diivailu ei ota loppuakseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Rihanna on viime kuukausina aiheuttanut runsaasti ärtymystä omien faninsa keskuudessa, sillä hän on myöhästynyt toistuvasti konserteistaan. Diivailustaan kovasti kritiikkiä saanut Rihanna toimi samoin myös eilen Tanskan Roskildessa.

Kuva: Stara
Kuva: Stara

Rihanna nähtiin Roskilden jättifestareilla yhtenä perjantain pääesiintyjistä. Festivaaleilla artisteille on määrätty tiukat keikka-ajat, joista laistaminen aiheuttaa ongelmia illan muille esiintyjille. Siitä huolimatta ja tapojaan noudattaen Rihanna antoi yleisön jälleen odottaa itseään.

Kuva: Stara
Kuva: Stara

Reilun parinkymmenen minuutin odotuksen jälkeen noin 100.000 ihmisen yleisömerestä alkoi kuulua kovaäänistä buuaamista, joka varmasti kantautui myös Rihannan korviin. Reilun puolen tunnin myöhästymisen jälkeen laulaja suvaitsi viimein saapua esiintymislavalle. Laulaja yritti myös lepytellä yleisö kiittelemällä heitä vuolaasti.

– Rakastan tätä kaupunkia! Rihanna kertoi yleisölle.

Roskilden 48.000 asukkaan pikkukaupungin väki lienee tyytyväinen Rihannan hehkutukseen.

Kuva: Stara
Kuva: Stara