Amanda Bynesin Twitter-seuraajien määrä räjähti – mukana useita julkkiksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen kohulööpien kuningatar Amanda Bynes nousee toistuvasti otsikoihin mitä uskomattomampien sekoilujensa vuoksi. Taannoin hänen vanhempansa suunnittelivat ottavansa 27-vuotiaan tyttärensä takaisin holhoukseen.

Ongelmissaan julkisesti ryvettyvä neitokainen on noussut julkisuuteen myös oudon Twitter-käytöksensä vuoksi. Amanda Bynes on haukkunut sosiaalisessa mediassa kovin sanoin esimerkiksi Rihannan ja monet muut. Siksi tähden Twitter-tili onkin nyt kerännyt jo kaksi miljoonaa seuraajaa muutaman kuukauden aikana.

Seuraajien joukossa on runsaasti tähtiä, jotka oletettavasti haluavat tietää, kirjoittaako Amanda heistä pahaa. Esimerkiksi Kim Kardashian, Zooey Deschanel, Lady Gaga ja Jenny McCarthy seuraavat häntä sosiaalisessa mediassa. Snookin kerrotaan jopa toivovan, että Amanda Bynes saisi oman realitysarjan.

Amanda Bynesin loukkaavien Twitter-päivityksien kohteeksi on joutunut muun muassa räppäri Drake. Aikaisemmin kohutähti ilmaisi halukkuutensa ryhtyä muusikon kanssa intiimiin kanssakäymiseen, mutta haukkui häntä myöhemmin rumaksi. Bynes on myös esimerkiksi sanonut Chris Brownin hakanneen Rihannan, koska laulajatähti ei ollut tarpeeksi kaunis.