Jennifer Nicole Leen vesirajamekko oli liian lyhyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fitness-guru ja kirjailija Jennifer Nicole Lee tunnetaan siviilielämässä sukunimellä Siciliano. 38-vuotias kaunotar asuu Miamissa aviomiehensä Edwardin sekä Jaden ja Dylan -poikiensa kanssa. Viime aikoina hän on keikistellyt usein julkisuudessa.

Näyttävän fitness-uran lanseerannut perheenäiti poseerasi eilen kameroille ollessaan kirjansa promokeikalla Texasin Dallasissa. Jennifer oli kuitenkin pukeutunut tilaisuutta varten asuun, joka oli aivan liian lyhyt ja joka lopulta paljasti hänen jalkovälinsä.

Jennifer Nicole Lee laihdutti aikanaan 32 kiloa, koska kyllästyi synnytyksen jälkeen kertyneisiin liikakiloihinsa. Hänellä on italialaiset juuret, ja neito vietti lapsuuttaan muun muassa New Yorkissa ja Tennesseessä. Tähti nähdään tulevassa Pain and Gain -elokuvassa.