15-vuotias Kardashian on todellinen vesipeto – katso rantakuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin realityperheen 15-vuotias kuopus Kylie Jenner sai äskettäin perheeltään lahjaksi Mercedes Benz G Wagon -auton, jonka myyntihinta liikkuu Yhdysvalloissa noin 125.000 dollarin, eli noin 95.000 euron paikkeilla. Ilman Suomen autoveroja siis.

Nyt Kylie ja hänen isosiskonsa Kendall Jenner on kuvattu nauttimassa vapaapäivästä meren aalloissa. He viettivät aurinkoista päivää Malibun asuntonsa rannalla, jossa Kylie osoitti olevansa todellinen vesipeto.

15-vuotias Kylie Jenner on amerikkalainen realitytähti, malli ja Seventeen-lehden julkkiskeulahahmo. Hänet tunnetaan parhaiten Rikkaat Kardashianit -realitysarjasta, jossa seurataan uusperheen luksusarkea. Kylie Jenner on tehnyt mallitöitä muun muassa Teen Vogue -lehdelle. Hänellä on myös oma vaatemallisto isosiskonsa Kendall Jennerin kanssa.