Ökyily jatkuu! Lady Gaga maksaa asunnostaan jättivuokraa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Lady Gaga huristeli taannoisen selkäleikkauksen jälkeen kahdella ökyluokan pyörätuolilla, joista toinen oli tehty 24 karaatin kullasta ja toinen edusti luksusmerkki Louis Vuittonia.

Kuten maailmanluokan tähden voi olettaakin, asuu myös Lady Gaga varsin näyttävästi New Yorkin Manhattanilla, aivan Central Parkin kupeessa. Nainen muutti uuteen huippulukaaliinsa kuukausi sitten yhdessä poikaystävänsä Taylor Kinneyn kanssa.

Asunto on reilun 184 neliömetrin kokoinen ja siinä on kahden makuuhuoneen lisäksi huippuunsa hiottu keittiö, puilla lämmitettävä takka ja suuri marmorinen kylpyhuone. Lisäksi huoneistosta avautuu näkymä Keskuspuiston ylle. Nainen maksaa kodistaan vuokraa 16.900 euroa kuukaudessa. Gagan naapuri kertoi Life & Style -julkaisulle, että laulaja tulee ja menee aina vartijoidensa ympäröimänä.

27-vuotias Lady Gaga ei ole toipumisestaan huolimatta vielä tehnyt paluuta keikkalavoille. Hänen huhutaan suunnittelevan paluuta duetoimalla toisen huippusuositun laulajattaren, Beyoncen, kanssa tämän konsertissa. Lady Gagan uskotaan esiintyvän Beyoncen kanssa New Yorkin Brooklynissä 3. elokuuta järjestettävässä konsertissa.