Michael Jacksonin Prince-poika: ”Isä pelkäsi keikkapromoottorin tappavan hänet”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poplegenda Michael Jacksonin kuolemasta tuli hiljattain kuluneeksi neljä vuotta. Hänen lapsensa ja äiti vaativat parhaillaan keikkapromoottori AEG Liveltä miljardien dollarien korvauksia, sillä heidän mukaansa promoottorien toimet johtivat tähden kuolemaan.

Nyt Michael Jacksonin Prince-poika on toiminut tapauksen todistajana oikeudessa. Hän kertoi Jacksonilla olleen vakavia ongelmia AEG-yhtiön kanssa. Pojan mukaan hänen isänsä jopa kertoi ääneen pelkäävänsä, että AEG ”tappaa hänet”.

Prince paljasti, että Michael oli innoissaan This Is It -kiertueesta, mutta olisi halunnut lisää aikaa konserttien harjoitteluun. Tämä ei kuitenkaan sopinut AEG-keikkapromoottorille. Pojan mukaan poptähti murtui kyyneliin AEG:n ja hänen välisten rankkojen puheluiden seurauksena.

Äskettäin Michael Jacksonin Los Angelesissa sijaitseva kuolinkoti myytiin 18,1 miljoonan dollarin hintaan. Poptähti vuokrasi ranskalaistyylistä kartanoa viimeisinä elinkuukausinaan Ed Hardy -vaatemerkin johtajalta Hubert Guezilta 100.000 dollarin kuukausihintaan. Kodista on tullut fanien pyhiinvaelluspaikka, ja se onkin samalla merkittävä osa musiikkihistoriaa.