Rachel Bilsonin ”eka kerta” paljastui

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

O.C.-sarjasta tuttu näyttelijätär Rachel Bilson seurustelee tällä hetkellä Hayden Christensenin kanssa. Pari on pitänyt yhtä jo useamman vuoden. Heidät kuvattiin taannoin lemmenlomalla Barbadoksella.

Nyt 31-vuotias Rachel paljasti asioita äitisuhteestaan ja samalla seksielämästään. Kun äiti on ammatiltaan seksiterapeutti, on lapsen ja aikuisen välinen kommunikointi varmasti normaalia suorasukaisempaa. Tähden mukaan hän ei kyennyt esimerkiksi salaamaan teininä ensimmäistä yhdyntäänsä Janice-äidiltään.

– Äitini on suhdeneuvoja, joten hän puuttuu kommentoimaan asioita aina kun voi. Ekan kertani jälkeen hän vain tiesi sen. Hän ei kysellyt kysymyksiä, hän vain kertoi minulle asioita. Hän ei odota lupaa puhua! Kertoi Rachel Bilson Cosmopolitan-lehdelle.

Vaikka neitokaisen vanhemmat erosivat hänen ollessaan yhdeksänvuotias, on Rachel silti sydämessään romantikko. Tähti unelmoi aloilleen asettumisesta julkkiskihlattunsa kanssa. Hän meni Christensenin kanssa kihloihin lyhytaikaisen seurustelun jälkeen vuonna 2008.