Paris Hiltonin muodot käänsivät katseet uimarannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkismiljonääri Paris Hilton on seurustellut jo pitkään suomalaistaustaisen River Viiperin kanssa. Äskettäin Hilton palkkasi aseistettuja henkivartijoita, koska pelkää turvallisuutensa puolesta.

Viikonloppuna 32-vuotias Paris kuvattiin Malibun rannalla nauttimassa auringosta niin sanottujen tavisten keskuudessa. Kuvaajat bongasivat hänet nopeasti ja bikineissä keikistellyt superjulkkis päätyi nopeasti paparazzikuviin.

Paris Hilton työskentelee parhaillaan uuden levynsä parissa. Musiikkiuran luominen ei kuitenkaan ole Parisille uutta. Hän julkaisi vuonna 2006 Paris-nimeä kantavan levyn Heiress-yhtiönsä kautta. Albumi oli kaupallinen menestys. Laulu-uransa isäksi Paris Hilton on tehnyt DJ-keikkoja, joiden keräämä kritiikki on ollut pääasiassa negatiivista. Kritiikistä huolimatta tähden kerrotaan suunnittelevan DJ-uransa jatkamista tänä kesänä Ibizalla.