Rihanna ehti keikkojen välissä rannalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popin supertähti Rihanna nähtiin hiljattain Saksan Kölnissä sijaitsevassa baarissa laulamassa karaokea ystävänsä kanssa, mutta tapahtumasta kuvattu video ei ollut kovin imarteleva. Sitä parempi oli popparin Roskilden jättikeikka perjantaina.

Nyt Rihanna on ehtinyt jo Puolaan, jossa hän on saanut järjestettyä aikaa piipahtaa keikkojen välissä myös uimarannalla. Laulaja kuvattiin tänään iltapäivällä bikineissä Puolan Sopotissa, jossa hänellä oli mukanaan suurehko seurueellinen väkeä.

Rihanna kiertää parhaillaan Eurooppaa, ja hän on saanut paljon kyseenalaista julkisuutta myöhästelyistään ja aamuun asti jatkuneista juhlistaan. Hän on suututtanut fanejaan myöhästymällä lähes poikkeuksetta keikoiltaan. Muutaman kerran jopa parin tunnin ajan.