Jodie Marshin muodot eivät olleet mahtua bikineihin: ”Antaa palaa!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen realitykaunotar Jodie Marsh tunnettiin aiemmin blondina ja punapäänä. Tällä hetkellä kaunotar on brunette. Neitokainen esittelee jatkuvasti vartaloaan verkkokuvissa, ja sateisen Britannian sää vaihtuu välillä aurinkoisempiin ilmoihin.

Paikalliset ottavat luonnollisesti asiasta kaiken irti, ja eräs auringonpalvojista oli äskettäin Jodie Marsh. Julkkistähti halusi rusketusta pintaansa, ja hän verhosi muotonsa minikokoisiin bikineihin.

– Tämä on omaa aikaani seuraavan tunnin. Antaa palaa, brittiläinen auringonpaiste! Kirjoitti Marsh Twitter-blogiinsa kuvien oheen.

Asu ei turhia silikoneistaan ja treenatusta kehostaan tunnetun naisen kurveja peitellyt. Sen sijaan Jodien rinnat vaikuttivat tursuavan pikkuruisista beigeistä bikineistä ulos hetkellä millä hyvänsä.