Frendit-tähti paljasti: Kuvasi suosikkisarjaan kamalassa krapulassa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Eräs 1990-luvun menestyksekkäimmistä televisiosarjoista oli Frendit-komedia, jonka uusintoja esitetään edelleen vuodesta toiseen. Sarjassa Chandler Bingiä näytteli Matthew Perry, joka kärsi huippuvuosinaan rajuista päihdeongelmista.

Nyt 43-vuotias Perry on avautunut alkoholin ja lääkkeiden väärinkäyttämisensä vakavuudesta. Suosikkinäyttelijä kertoo uusimmassa People-lehdessä, kuinka hän ei koskaan kuvannut sarjaa huumepäissään. Perry kuitenkin tunnustaa olleensa kuvauksissa välillä ”tuskaisen, tuskaisen krapulainen”.

– Loppujen lopuksi tilanne kävi niin pahaksi etten enää voinut piilotella sitä, ja sitten kaikki saivat tietää, Matthew Perry avautuu lehdelle.

Hauskoista sutjautuksistaan tunnettua Chandleria esittänyt mies oli välillä erittäin yksinäinen kuvatessaan sarjaa. Perry paljastaa, kuinka hänen kuuluisuutensa huippua varjosti alkoholismista kärsiminen. Nykyään mies on onnistunut peittoamaan demoninsa, ja hän on omien sanojensa mukaan ”erittäin hyvässä paikassa” elämässään.

Perry on aiemmin kertonut erääksi helpotukseksi sen, ettei hän voinut kuuluisuutensa vuoksi vain kävellä baariin normaalin ihmisen tapaan. Se helpotti päihteiden käytön lopettamista. Nykyään tähti on aktiivinen alkoholisteja auttavassa toiminnassa, ja hän on antanut Malibun kartanonsa vieroitusta tarvitsevien käyttöön.