Miestä ei päästetty Legolandiin – koska saapui ilman lapsia

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

John St-Onge on 63-vuotias Lego-fani, joka on keräillyt ja rakennellut muovipalikoilla useita vuosia. Harrastus alkoi hänen lapsensa kanssa rakentelusta, mutta laajentui lopulta miehen 50.000 rakennuspalikan mahtavaksi kotikokoelmaksi.

Miehen haaveena on ollut Tanskan alkuperäisessä Legolandiassa vieraileminen. Asiaan tuli kuitenkin helpotusta, kun Lego-yhtiö avasi uuden Legolandia Discovery Centren Torontoon, vain kolmen tunnin päähän hänen kotia.

Miehen heikentynyt terveys antoi lisäpontta unelman toteuttamiselle ja John päättikin lähteä Toronton Legolandiaan yhdessä aikuisiässä olevan tyttärensä kanssa. Kaksikko ei kuitenkaan päässyt porttia pidemmälle. Heitä ei nimittäin päästetty Legolandiaan sisään, koska heillä ei ollut mukana lapsia.

John pyysi mahdollisuutta puhua puiston johtajalle, mutta pyyntö evättiin. Hänen tyttärensä kertoi CTV-uutisille, että John on hyvin pettynyt, että Legolandia syrjii seniori-ikäisiä rakennuspalikkafaneja.

Puisto ilmoittaa kuulemma nettisivuillaan, ettei Legolandiaan päästetä aikuisia ilman lapsia. Sääntökohtaa joutuu tosin etsimään tovin sivustolta. John kutsuttiin puistoon uudelleen myöhemmin, kun siellä järjestetään pelkästään aikuisille tarkoitettu ilta.