Hollywoodin unelmapari erosi – heti halutuimpien sinkkujen listakärkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman halutuimpiin miehiin lukeutuva George Clooney on nykyään vapaa mies. Clooney tapaili kaksi vuotta wrestling-kaunotar Stacy Keibleriä, mutta suhteen kerrotaan nyt päättyneen. Tarkkaa ajankohtaa suhteen loppumiselle ei ole kuitenkaan toistaiseksi tiedossa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

52-vuotias näyttelijä ja 32-vuotias kaunotar viettivät People-lehden mukaan itsenäisyyspäivän juhlaa erillään, eikä heitä ole ikuistettu yhdessä kolmeen kuukauteen. Clooneyn kerrotaan tehneen tietoisesti pesäeroa naiseen, sillä heidän suhteensa on polkenut paikallaan. Virallista eroa ei ole vielä vahvistettu, mutta heidän lähipiirinsä tietää, että suhde on rakoillut jo tovin.

Stacy Keibler tuli alunperin tunnetuksi wrestling-ammattilaisena, mutta hän on jättänyt ammattilaisuran jo taakseen. Sittemmin hän on kaunistuttanut raamikkaalla vartalollaan Tanssii tähtien kanssa -realityohjelmaa ja useita muita televisiosarjoja. Mallina Stacy Keibler on poseerannut muiden muassa Maxim ja Stuff -lehtien sivuilla. Keibler on saanut pitkien jalkojensa ansiosta lempinimen “Viettelyksen joukkotuhoase”.