Johnny Depp ei käytä alushousuja – vehkeet saavat heilua rauhassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuukauden päivät sitten viisikymppisiään juhlinut Hollywoodin näyttelijäkomistus Johnny Depp muistetaan etenkin hänen tyylistään, johon oleellisesti kuuluvat aurinkolasit ja hattu. Mies ei kuitenkaan käytä kertomansa mukaan lainkaan alusvaatteita.

Moni nainen varmaankin hihkaisisi onnesta, mikäli näkisi kun Johnny Deppin housut putoaisivat hänen päältään. Tilanteeseen toisi lisäjännitystä se, että näyttelijä käyttää vain aniharvoin alusvaatteita, sillä hän rakastaa kulkea niin sanotusti kommandona.

Mies kertoi Femail Firstille menneensä poikansa koululle katsomaan esitystä, kun hän oli kiireessä pukenut päälleen rikkinäiset farkut. Tilanne oli saanut nolon käänteen, kun pian sen jälkeen Depp tajusi, ettei hänellä ollut farkkujen alla alushousuja, joten hän nahkansa loisti farkkujen reiästä.

Johnny Depp nousi kuuluisuuteen debyyttielokuvastaan Painajainen Elm Streetillä vuonna 1984. Mies paljasti hiljattain, että hänen vasen silmänsä on ollut lähes sokea syntymästä saakka. Johnny Depp tunnetaan näyttelijäuran lisäksi myös muusikkotaustastaan sekä omintakeisesta tyylistään.