Poikaystävä tekee Krista Siegfridsistä noloja paljastuksia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Euroviisuissa Suomea Marry Me -kappaleellaan edustanut Krista Siegfrids asui aikoinaan Vaasassa, josta hän löysi kahdeksan vuotta sitten myös poikaystävänsä Janne Grönroosin. Molemmat asuvat nykyisin Helsingissä, jossa Grönroos työskentelee radiojuontajana Radio Extremin aamuohjelmassa.

Krista kertoi Staran haastattelussa avoimesti suhteestaan ja siitä miten tärkeää molempien on saada tukea toisiltaan.

– En olisi jaksanut mitään ilman hänen tukeaan. Kun hän on radiossa töissä ja media-alalla, niin hän ymmärtää, miten asiat menevät. Sen, että mun on tehtävä paljon duunia. En ole kotona niin paljon kuin hän ehkä haluaisi, mutta hän ymmärtää. Olen niin alussa, vaikka olen tehnyt kovaa duunia, Krista kertoi Staralle.

– Tämä on kuitenkin vasta eka albumini, nythän kaikki vasta alkaa. Hän ymmärtää sen. Meillä on hauskaa ja jutellaan paljon asioista. Hän tietää, mitä tapahtuu. All cards on the table. En kestä, jos niin ei ole. Olen tunneihminen ja mun pitää saada puhua asioista. Hän on aina tsempannut mua. Hän on ykkösfanini!

– Hänkin on school drop out, koska halusi tehdä radiotyötä. Se on tosi tärkeää, että hänellä on hyvä ura. Hän on hyvä radiojuontaja. Työ on meille molemmille tärkeä asia. Hän puhuu minusta siellä, välillä vähän noloja juttuja. Radion kuuntelijat tuntevat kyllä minut aika hyvin. Hän paljastaa aina hauskoja juttuja.

Kristan koko haastattelun voit lukea kokonaan paperisesta Stara-kaupunkilehdestä, joka tulee tällä viikolla jakoon 350 noutopisteessä ympäri maata.