Näyttelijäkomistus lähetti sixpack-kuvansa seksikkäimmälle miehelle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijä Zach Braff tunnetaan erityisesti roolistaan komediasarjassa Tuho-osasto. Mies on esiintynyt sittemmin myös elokuvissa, kuten Garden State ja The Last Kiss. Nyt 38-vuotias tähti on ilmaissut halukkuutensa erääseen elokuvarooliin.

Zachilla riittää ilmeisestä hoikkuudestaan huolimatta kunnianhimoa, sillä hän kysyi miljoonan seuraajansa nähden maailman seksikkäimmäksi mieheksi taannoin valitulta Channing Tatumilta, milloin uroksen Magic Mike -stripparielokuva saa jatkoa.

– Rakas Channing Tatum, milloin Magic Mike 2 -elokuvan koe-esiintymiset alkavat? Kirjoitti Zach blogiinsa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Mies twiittasi itsestään paidattoman kuvan, jossa hän esitteli hoikkaa ylävartaloaan. Näyttää siltä, että Braffilla on vielä jonkin verran salikäyntejä edessään, mikäli hän tosissaan pyrkii seksikkääseen elokuvaan. Elokuvan jatko-osa on totisinta totta, sillä sitä työstetään paraikaa Hollywoodissa.

Zach Braff syntyi juutalaiseen perheeseen New Jerseyssä. Hän sairastui jo lapsena pakko-oireiseen häiriöön. Mies on voittanut vuonna 2005 Grammy-palkinnon Garden Staten soundtrackista. Hän on ollut kolmesti ehdolla Golden Globe -palkinnon saajaksi.