Whitneyn tytär kihlautui velipuolensa kanssa – jo toistamiseen!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Whitney Houstonin tytär Bobbi Kristina on ollut äitinsä kuoleman jälkeen julkisuudessa muun muassa suhdekuvioidensa ansiosta. Neito oli aiemmin kihloissa velipuolensa Nick Gordonin kanssa, mutta pari erosi sittemmin erimielisyyksien takia. Nyt Bobbi Kristina on palannut takaisin yhteen miehen kanssa.

Pari ei ole biologisesti veli ja sisko, sillä Whitney ainoastaan kasvatti Nickin omana poikanaan. Laulajatar ei koskaan virallisesti adoptoinut Gordonia, mutta hänen ja Bobbin kerrotaan varttuneen samassa perheessä kuin sisko ja veli. Pariskunnan lähipiiri on ollut suhteesta raivoissaan.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Tuoreista nettikuvista näkyy, että Bobbi Kristina ja Nick ovat jälleen kihloissa. Kun suhde on nyt lämmennyt uudestaan, 20-vuotias neitokainen kirjoitti samalla pitkän viestin Facebook-sivuilleen.

– Kyllä, minä ja Nick olemme kihloissa. Olen kyllästynyt siihen, että ihmiset epäilevät hyväksyisikö Whitney tätä. Me emme ole edes oikea veli ja sisko. Äiti tiesi, että me alkaisimme vielä tapailemaan. Ihmisten pitää lopettaa suhteeni tuomitseminen, kirjoitti Bobbi Kristina tekstissään.

Supersuosittu menestyslaulaja Whitney Houston kuoli vain 48-vuotiaana kamppailtuaan useita vuosia kokaiini- ja crack-riippuvuuden kanssa. Myös Bobbi Kristinan isällä Bobby Brownilla on ollut ongelmia päihteiden kanssa, joka lopulta johti hänen ja Whitneyn avioeroon vuonna 2007. Brown kirjautui viime elokuussa katkaisuhoitoon alkoholismin vuoksi, mutta lopetti hoidon vain kolmen viikon jälkeen.