Krista Siegfrids opintojen keskeyttämisestä: ”Elämä on liian lyhyt!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Krista Siegfrids on ollut kuluvan vuoden kovimpia kotimaisia tulokkaita hittilistoilla. Viisuissa kohua aiheuttanut nuori kaunotar on vastoinkäymisten ansiosta oppinut ottamaan ilon irti elämästä. Krista kertoi asiasta Staran haastattelussa.

– Mulla on ollut niin paljon surua elämässä, että mä haluan pitää hauskaa. Suru tulee, kun se tulee. Jos jotain tapahtuu, niin se tapahtuu. Voit yrittää pitää hauskaa, kun pystyt, Krista Siegfrids kertoi.

– Tärkein juttu, mitä olen oppinut, on se, että elämä on liian lyhyt. Sen takia mun on tehtävä ne asiat, joita todella haluan. Miksi opiskelisin opettajaksi, kun en edes halua tehdä sitä? Musan tekeminen on ainoa juttu, mitä oikeasti rakastan. Se oli wake up call!

Yhtä lailla kun vaalealla laulajattarella riittää ihailijoita, on myös ihmisiä, jotka eivät pidä Kristan tyylistä. Erityisesti verkon kautta poppari on saanut sanallisia hyökkäyksiä, joissa on puhuttu hänestä rumia asioita.

– Monet ovat kysyneet sitä, että miten kestät, kun jengi kirjottaa susta niin paljon paskaa. Voin aina sanoa, että olen kokenut pahempaakin elämässä. Mulla on ollut niin paljon surua, että se ei ole mitään, jos joku kirjoittaa, että olen ruma tai teen huonoa musaa. What the hell!

– Netissä olen saanut sitä palautetta. Nykyään on niin helppo lähettää viestejä. Välillä tulee sellaisia, että mitä vittua sä teet, ja en tykkää susta. En tajua sitä, että miksi se ottaa päähän, että jos joku on iloinen ja haluaa jakaa sitä energiaa. Kaikki ei voi kuitenkaan tykätä. Saan Facebookin kautta kuitenkin enemmän hyviä, ihania viestejä.

Kristan koko haastattelun voit lukea kokonaan paperisesta Stara-kaupunkilehdestä, joka tulee tällä viikolla jakoon 350 noutopisteessä ympäri maata.