Krista Siegfrids teki kappaleen isälleen: ”Tuli itku siellä lopussa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Krista Siegfrids on yksi kevään ja kesän puhutuimmista kotimaisista artisteista. Staran haastattelussa viisutähti kertoi elämänsä vastoinkäymisistä ja isän traagisesta poismenosta. Levynjulkaisukeikalla kuultiin Can You See Me? -kappale, joka on tehty isän muistolle.

– Se oli eka kerta, kun esitin sen biisin. En edes pystynyt laulamaan kunnolla, tuli itku siellä lopussa. Se oli koskettava tilanne, kun lauloin ensimmäistä kertaa yleisölle. Siellä oli mun siskot ja sukulaiset, enkä pystynyt katsomaan heitä. Liikutuin tilanteesta ja laulusta, Krista kertoi Staralle.

– Kirjoitin biisin keväällä ennen Euroviisuja, maaliskuussa. Halusin tehdä biisin faijalle. En halunnut tehdä mitään ranteet auki -biisiä. Laulan siinä, että ”I wish you could see that i’m ok”. Tuon siinä esille sen, että kaikki on hyvin. Tein biisin tuottajan kanssa, ja itkimme monta päivää putkeen. 

– On rankkaa tehdä tuollaisia biisejä, kun mietit aihetta koko ajan. Se prosessi kesti monta viikkoa. Siihen oli pakko saada oikeat sanat, kun kyseessä oli megatärkeä biisi. Rakastan kaikkia albumini biisejä, mutta tuo on eniten lähellä sydäntäni.

Kristan koko haastattelun voit lukea kokonaan paperisesta Stara-kaupunkilehdestä, joka tulee tällä viikolla jakoon 350 noutopisteessä ympäri maata.