Johnny Deppin ihoa leikataan irti kuoleman jälkeen: ”Se on täysin siistiä”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kesäkuun alussa viisikymmentä vuotta täyttänyt Hollywoodin näyttelijäkomistus ja naisten märkä päiväuni Johnny Depp muistetaan etenkin merirosvoroolistaan elokuvassa Pirates of the Caribbean. Miehen tuorein elokuva The Lone Ranger pyörii tällä hetkellä elokuvateattereissa.

Nyt komistus on paljastanut erikoisen toiveensa The Times -lehden haastattelussa. Depp nimittäin haluaisi, että hänen tatuointinsa säilytettäisiin hänen kuolemansa jälkeen. Mies kertoo, kuinka ajatus ei hänen mielestään ole ollenkaan epäilyttävältä kuulostava.

– Ei. Ei se ole ollenkaan sarjamurhaajamaista. Se on täysin siistiä. Voitko kuvitella? ”Mitä nuo ovat?”, ”Ne ovat vain isäni tatuoinnit pitkin seiniä”, Johnny Depp selittää lehdelle.

50-vuotias suosikkinäyttelijä myös kertoo haluavansa kuolemansa tuovan iloa ihmisten elämään. Depp selittää kaavailleensa, kuinka hänen ruumiinsa voitaisiin heittää vuorelta alas, jotta ihmiset voisivat katsella kuinka se kimpoilee. Tällä hetkellä komistus kuitenkin harkitsee sitä, että hänen lukuisat tatuoinnit leikattaisiin irti ja taltioitaisiin venytettyinä kehyksiin.

Johnny Depp nousi kuuluisuuteen debyyttielokuvastaan Painajainen Elm Streetillä vuonna 1984. Mies paljasti hiljattain, että hänen vasen silmänsä on ollut lähes sokea syntymästä saakka. Johnny Depp tunnetaan näyttelijäuran lisäksi myös muusikkotaustastaan sekä omintakeisesta tyylistään