Majuri paljasti Staralle: ”Vähän sellainen epätodellinen fiilis”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime keväänä ja kuluvana kesänä suomalaiset ovat saaneet kuulla hiphop-artisti Majurin musiikkia myös radioaalloilla. Läpimurtohitti Kato ny äijjää ja Pate Mustajärven kanssa tehty Tyytyväinen ovat soineet runsaasti ja tehneet Majurista tähden.

Levytyssopimus tuli taannoin tamperelaisräppärille kuin taivaan lahjana. Unelma musiikin leipätyöstä oli ollut olemassa jo pitkään ja sitä oli hauduteltu läpi erilaisten henkilökohtaisten vaiheiden. Vuoden 2012 lopussa Universal Music otti Majurin talliinsa.

– Noin vuonna 2010 aloin tauon jälkeen tekemään räppiä. Ehdin olemaan jo työelämässä ja useammassa eri koulussa. Demonauhoitteluiden myötä löytyi sellainen draivi tehdä tätä hommaa. Samalla löytyi tiimi, ja tukiverkosto alkoi olemaan kunnossa. Alkoi löytymään videokuvaajaa, ja biisejä julkaistiin netissä, Majuri kertoi Staralle.

– Siinä kerettiin ikäänkuin viraaliksi Kato ny äijjää -biisin kanssa. Oli valmis paketti alla, kun hommaa oli tehty jo aikaisemmin. Universal kiinnitti huomiota ja levytyssopimus solmittiin vuoden 2012 lopussa.

– Olihan se vähän sellainen epätodellinen fiilis silloin, kun Universal otti yhteyttä ja ajelin Helsinkiin. Ajattelin, että mun markkina-arvoa tarkistellaan, ja he haluavat nähdä millainen mies olen. Sitten olikin jo tarjous kädessä.

Haastattelun voi lukea kokonaisuudessaan ilmaisesta STARA-kaupunkilehdestä, joka on parhaillaan jaossa 350 noutopisteessä ympäri maata. Lisäksi jutun voi lukea verkossa lehden näköispainoksesta.