Amanda laihtui yli kymmenen kiloa – sekopäisyydet jatkuvat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen kohulööppien kuningatar Amanda Bynes nousee toistuvasti otsikoihin mitä uskomattomampien sekoilujensa vuoksi. Nainen paljasti hiljattain tehtailevansa mullistavaa kauneusleikkausta, jonka avulla hänen ulkonäkönsä muuttuisi melkoisesti.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt sekopäisistä Twitter-päivityksistään tunnettu näyttelijä paljastaa laihtuneensa 61 kilosta 48,6-kiloiseksi. Toisin sanoen Bynes on laihtunut yli kymmenen kiloa. Hän julkaisi Twitterissä kuvan uudesta vaa’an lukemasta. Osa on ennättänyt kirjoittamaan naiselle, että hänen painonsa on jo hengenvaarallisen alhaalla.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Ongelmissaan ryvettyvä neitokainen on noussut julkisuuteen oudon Twitter-käytöksensä vuoksi. Amanda Bynes on haukkunut sosiaalisessa mediassa kovin sanoin esimerkiksi Rihannan ja monet muut. Siksi tähden Twitter-tili onkin nyt kerännyt jo kaksi miljoonaa seuraajaa muutaman kuukauden aikana.