Räppäri Majuri viihdealasta: ”Ei tässä hommassa hissukat pärjää”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalaisräppäri Majuri tunnetaan erityisesti hiteistään Kato ny äijjää ja Tyytyväinen, jotka molemmat ovat soineet runsaasti radioaalloilla. Stara otti miehen haastatteluun ja selvitti millainen mies on Majurin julkisen minän taustalla.

Värikkäisiin bleisereihin ja kauluspaitoihin pukeutuva bileräppäri kumoaa musiikkivideoillaan shampanjaa ja nautiskelee kauniista naisseurasta ökyilyn hengessä. Pilke silmäkulmassa esiintyvä ja tuhmuuksia riimittelevä Majuri tietää imagonsa, mutta paljastaa samalla pinnan alta löytyvän muutakin.

– Jos sä yrität olla liikaa hahmo, niin sitä voisi kuvitella stressaavaksi. Mihin minä lopun ja mistä se tähti alkaa. Vaikka monet pitävät mua hahmona, niin se ei ihan pidä paikkaansa. Satun vain olemaan tällainen persoona, ja ilmaisen niitä puolia musiikkini kautta. On minussa helvetisti paljon muutakin. Niin omana itsenäni tätä hommaa teen kuin vaan pystyn olemaan, Majuri kertoi Staralle.

– Tämä on kumminkin viihdettä. Kyllähän sun täytyy olla käsin kosketeltava persoona. Ei tässä hommassa mitkään hissukat pärjää. Monet kyselee, että miksi en puhu mitään asiaa tai kerro tunteistani musiikissani. Se on puhtaasti oma valintani, etten niin tee.

– Ainakin toistaiseksi koen, että mulla on muitakin foorumeita käydä niitä juttuja läpi. En halua tuoda samoja teemoja musiikkiin, koska pääsääntöisesti haluan viihdyttää. Ehkä myöhemmin voin tehdä sellaista musaa, johon tulee mukaan enemmän omia kokemuksiani, Majuri toivoo.

– Onhan räpissä herkkääkin lyriikkaa näinkin miehisellä alalla. Oon itsekin ihan messissä siinä, että tottakai – kyllä kaikkea mahtuu joukkoon. Olen itsekin älykäs kaveri, ja kaikenlaista kerrottavaa on. Varmasti pystyisin puhumaan herkemmistä asioista, vaikka tällä hetkellä haluankin olla kevyemmällä linjalla.

Haastattelun voi lukea kokonaisuudessaan ilmaisesta STARA-kaupunkilehdestä, joka on parhaillaan jaossa 350 noutopisteessä ympäri maata. Lisäksi jutun voi lukea verkossa lehden näköispainoksesta.