Majuri hehkuttaa Cheekiä ja Elastista: ”Ruokkivat Suomen taloutta”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalaisille tänä vuonna tutuksi tullut räppäri Majuri opiskeli liiketaloutta ennen kuin opinnot jäivät menestyksen vuoksi hetkeksi tauolle. Suosikkiartisti kommentoi Staralle hiphop-musiikin vaikutuksesta Suomen talouteen ja paljasti kenen kanssa hän itse haluaisi tehdä yhteistyötä.

– Aivan mahtavaa olisi päästä tekemään Cheekin ja Elastisen kanssa, koska he ovat niitä artisteja, joita itse katson ylöspäin. He ovat valtavia vetureita siinä, että suomalainen rapmusiikki on sitä mitä se on tänään. Ja että sillä voi tienata vähän enemmänkin, Majuri suitsutti Staralle.

– Onhan se helvetin hienoa, että pääset tekemään jotain, mitä rakastat ja vielä tienaat sillä kunnolla. Nuo kaverit, jotka tällä alalla leipänsä tienaavat, ruokkivat samalla Suomen taloutta. Soraääniä heitä kohtaan riittää, mutta en ole itse siinä mukana. Nostan hattua.

– Jos ei olisi tuollaisia kovia työmiehiä, niin ei tämä hiphop-kulttuurikaan menisi eteenpäin. Täällä tarvitaan mielipidevaikuttajia. Harva ymmärtää, kuinka paljon nuo tyypit tekevät duunia. Se vaatii niin paljon luonnetta, selkärankaa ja henkistä tasapainoa, etteivät siihen kaikki pysty. Keikkojen määräkin on äijillä jotain ihan käsittämätöntä. Toivoisin, että olisin joskus itse samassa pisteessä.

Haastattelun voi lukea kokonaisuudessaan ilmaisesta STARA-kaupunkilehdestä, joka on parhaillaan jaossa 350 noutopisteessä ympäri maata. Lisäksi jutun voi lukea verkossa lehden näköispainoksesta.