Suomalaisräppäri avoimena: ”Nuorempana meni viinan kanssa aika lujaa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomessa ja maailmalla räppäreiden lyriikoissa vilisee rahatukkoja, kauniita naisia ja viinaksia, ja erityisesti bilettämiseen erikoistuneet hittikappaleet vetävät usein tanssilattiat täyteen. Stara tiedusteli Majurilta millainen kaikupohja niillä on todellisuuteen nähden.

– Nuorempana meni viinan kanssa aika lujaa. Olen saanut maistaa sitä, että mitä se tekee muulle elämänjuoksulle, kun bailataan oikein lujaa. Kelkasta tippuu aika nopeasti ne ihmiset, joilla ei ole tuo päihdepuoli kunnossa. On mikä tahansa vaativa ja nousujohteinen työ, niin ei siellä päihteiden ongelmakäyttäjiä näy niissä hommissa, Majuri kertoi Staralle.

– Kaikkihan täällä nyt juo, ja löytää mukavan biisinkin aiheen siitä juomisesta ja bailaamisesta, mutta ei se voi olla ihan älytöntä hommaa. Tai en tiedä, onhan maailmalla noita Slasheja ja Ozzy Osbourneja. Mutta löytyykö suomalaisista räppäreistä sellaisia geenimutaatioita, jotka voivat vääntää monivuotisen uran vetämällä tavaraa joka vartalon onkalosta sisään?

– Tämä on niin pieni maa ja kaikki vähän valvovat toistensa tekemisiä. Kai sinut sitten joku käräyttää, jos liikut tuolla ihan kamapöllyissä, manseräppäri tuumaili.

Haastattelun voi lukea kokonaisuudessaan ilmaisesta STARA-kaupunkilehdestä, joka on parhaillaan jaossa 350 noutopisteessä ympäri maata. Lisäksi jutun voi lukea verkossa lehden näköispainoksesta.