Nerokas keksintö: Taskumatti kravatissa!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Taskumatit ovat jo vuosia olleet janoisten sankareiden pelastus. Nyt taskumattien saralla on kehitelty uusi tuote niille miehille, jotka haluavat käyttää töissä taskumattia jäämättä kiinni. Työnantajat tuskin kuitenkaan lämpeävät uutuuskeksinnölle.

Kuva: Amazon
Kuva: Amazon

Kyseessä on nimittäin solmio, jossa on mukana taskumatti. Erikoinen keksintö seuraa äskettäin otsikoihin nousseen rannekorutaskumatin jalanjäljissä. Solmiota myydään muun muassa Amazon-verkkokaupassa 20,51 dollarin hintaan.

Janoisille miehille, ja miksipä ei naisillekin, on tarjolla solmiotaskumatteja viidessä eri värissä. Hintaa janoisen solmionkäyttäjän unelmalla on noin 20 euroa. Flask Tie -nimellä kulkeva tuote on varmasti monen toimistotyöntekijän salainen unelma.