Samantha Fox Staralle: ”Minulla on hyvä rakkaussuhde Suomeen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

80-luvulla supersuosioon noussut discopoppari Samantha Fox on yhä edelleen yksi maailman suosituimmista aikakautensa poptähdistä. Hittiensä lisäksi myös rinnoistaan tunnetuksi tullut kaunotar on vieraillut Suomessa usein, ja seuraavan kerran hän nousee lavalle perjantaina Hämeenlinnan Wanaja Festivaleilla.

Stara tavoitti povipommin haastatteluun puhelimitse kotoaan Lontoosta. Samantha Fox kertoi ihastuneensa Suomeen jo vuosia sitten ja jopa ystävystyneen monien suomalaisten faniensa kanssa.

– Kyllä, pitää paikkansa. Uusi sukupolvi rakastaa 80-luvun musiikkia. Meillä on vuosien varrella ollut upeita keikkoja ja upeita yleisöjä, jotka rakastavat tätä musiikkia. Minulla on hyvä rakkaussuhde Suomeen. Olen käynyt siellä keikoilla lähes joka vuosi vuoden 1986 jälkeen, Samantha Fox kertoi Staralle.

– Minulla on Suomessa monia uskollisia faneja, jotka matkustavat jopa satoja kilometrejä keikoilleni missä tahansa olenkin esiintymässä. Osa tulee jopa naapurimaista, kuten Virosta, Ruotsista, Tanskasta ja Venäjältä. Kun katson lavalta alas, niin näen jokaisella Suomen keikalla aina monia tuttuja kasvoja.

1980-luvulla supersuosioon Touch Me -hitillään ympäri maailmaa noussut laulajatähti Samantha Fox oli kiistattomasti yksi aikansa suosituimmista poptähdistä. Popparin anti keskittyi musiikin lisäksi lähinnä kahteen muhkeaan ulkomusiikilliseen seikkaan. Fox oli nimittäin aikansa tunnetuin povipommi.

Samantha Fox sai pari vuotta sitten Thaimaassa hengenvaarallisen vesikauhutartunnan, joka olisi voinut johtaa hoitamattomana kuolemaan. Tuolloin laulaja kertoi Sunday Express -lehdelle syöttäneensä mielellään alueen kissoja, mutta yllättäen yksi niistä puri häntä niin lujaa, että hampaat menivät luuhun saakka.