”Hyvännäköisiä naisia ja isoja tissejä on joka paikassa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalaisräppäri Majuri tunnetaan hiteistään Kato ny äijjää ja Tyytyväinen. Häneen on sekä videoissa että sosiaalisessa mediassa yhdistetty usein edustavia neitokaisia. Suomalaisen rap-musiikin Fonzie osaa tarvittaessa hurmata vastakkaisen sukupuolen edustajan. Majuri paljasti Staralle mikä hänet sytyttää.

– Ihan päällimmäisenä hyvä huumorintaju ja hauska likka puree. Olen itsekin aikamoinen vitsin iskijä, tykkään stand up -komiikasta ja komediasta. Rento ja avoin asenne on tärkeä. Tykkään, jos likka osaa tehdä hyvin ruokaa. Itsevarmuus, itsekunnioitus ja omanarvontunto… Kyllä naisen pitää tietää, että kuka hän on ja mitä haluaa. Ettei tarvitse kerjätä huomiota, hyväksyntää ja arvostusta, Mansesterin Auervaara kertoi Staralle.

– Tuolla yöelämässä törmää nuorempien likkojen kanssa aika usein siihen, että ei uskota omaan itseen, älyyn ja luonteeseen, vaan mennään niillä tisseillä ja perseillä elämässä eteenpäin. Se ei oikein sytytä. Tykkään kyllä kauniista, hyväkroppaisista naisista, jotka osaavat pukeutua tyylikkäästi. Mutta se ei ole itseisarvo hommassa. Naiseus ja vetovoima löytyy enemmän persoonasta ja elämänasenteesta. Tykkään, jos ollaan sellaisia ura- ja koulutusorientoituneita, mutta osataan kuitenkin nauttia elämästä.

Kysyttäessä vanhanaikaista kysymystä hiusten väristä Majuri pudistaa päätään. Jotakin miestä voi sytyttää blondi, ja toista brunette, mutta tuollaiset asiat eivät ole hänen tärkeysjärjestyksensä kärjessä.

– Ei sillä ole väliä. Olisi hyvä, jos nainen osaisi rakastaa itseään terveellä tavalla, ettei olisi sitten vain ulkoisin avuin siippaa etsimässä. Hyvännäköisiä naisia ja isoja tissejä on joka paikassa. Jos joku nainen herättää aidosti mussa sen tunteen, että tuon likan haluan, niin olen kyllä valmis tekemään paljon sen asian eteen. Se voi jopa vähän yllättääkin naista.

Haastattelun voi lukea kokonaisuudessaan ilmaisesta STARA-kaupunkilehdestä, joka on parhaillaan jaossa 350 noutopisteessä ympäri maata. Lisäksi jutun voi lukea verkossa lehden näköispainoksesta.