Majuri syttyisi kuumaan puumanaiseen: ”Tottakai, heittämällä!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalainen hiphop-artisti Majuri on yksi kesän kuumimmista kotimaisista tulokkaista, sillä hänen kappaleensa ovat soineet tiuhaan radioaalloilla. Majuri on totuttu näkemään kauniissa naisseurassa, joka on yleensä nuoremmanpuoleista. Ikä ei ole hänelle kuitenkaan este, sillä myös varttuneemmat sytyttävät.

– Tottakai, heittämällä. Ilman muuta! Onhan tuollaiset kypsemmät, itsensä löytäneet naiset perkeleen seksikkäitä. Varmasti tietävät tempun jos parikin, Majuri kertoi Staralle.

Majurin artistinimi juontaa juurensa vuosien taakse.

– Erään Helsingin reissun aikana oltiin bileissä ja siellä juotiin ja bailattiin aika raikkaasti, muistelee Majuri. Se meni ihan teatteriksi koko reissu. Olin jotenkin niin egoni ja auktoriteettini kanssa sellainen kännipäissäni, että joku kaveri alkoi sanomaan mua Majuriksi. Siitä se juurtui lempinimeksi. Mua kutsutaan ihan sillä nimellä. Se ei ole pelkästään mikään taiteilijanimi.

Fanien kanssa on sattunut kaikenlaisia kohtaamisia, joita räppäri muistelee hymysuin.

– Siellä Hämeenkyrössä tapasin nämä Latelan äijät. Ne autotuunarit, jotka teki Justin Bieberillekin auton. Tapasin ne, ja yhtä niistä kutsuttiin Majuriksi. Siitä tuli sitten kaksi Majuria. Viime viikonloppuna tapasin Miami-ravintolassa yhden kaverin, jonka sukunimi oli Majuri, ja se oli tällaisella tissiklinikalla myyntimiehenä. Siinä sitten ruvettiin melkein terassilla kaksin silikoneita myymään.

Haastattelun voi lukea kokonaisuudessaan ilmaisesta STARA-kaupunkilehdestä, joka on parhaillaan jaossa 350 noutopisteessä ympäri maata. Lisäksi jutun voi lukea verkossa lehden näköispainoksesta.