Samantha Fox huomenna Suomeen: ”Laulan aina livenä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suurimpiin kasaritähtiin lukeutuva Samantha Fox nousi aikoinaan supertähdeksi kertaheitolla, kun hänen Touch Me -kappaleensa nousi 17 maan listaykköseksi. Fox esiintyy Suomessa huomenna perjantaina Wanaja Festival -tapahtumassa Hämeenlinnassa. Stara tavoitti poptähden puhelimitse hänen kotoaan Lontoosta.

– Esiinnyn perjantaina Wanaja Festivalin jatkoilla Sirkus-klubilla. Tuon mukanani neljä tanssijaa, koska kyseessä on klubikeikka. Minä ja tytöt olemme keikkailleet nyt yhdessä jo kymmenen vuoden ajan, Samantha Fox kertoi Staralle.

– Laulan aina livenä. Yleisö pitää varmasti esityksestämme, koska he ovat ensin nähneet paljon bändejä festivaaleilla ja sitten kun he tulevat klubilla, he haluavat tanssia. Haluamme saada kaikki biletuulelle! Esitämme aina kaikki hitit,koska silloi kaikki voivat muistella kappaleitani ja mitä itse aikoinaan tekivät.

1980-luvulla valtavaan suosioon Touch Me -hitillä ympäri maailmaa noussut laulajatähti Samantha Fox oli yksi aikansa suosituimmista poptähdistä. Hänen antinsa keskittyi musiikin lisäksi poikkeuksellisen muhkean rintavarustukseen seikkaan. Fox oli nimittäin aikansa tunnetuin povipommi.

Samantha Fox sai pari vuotta sitten Thaimaassa hengenvaarallisen vesikauhutartunnan, joka olisi voinut johtaa hoitamattomana kuolemaan. Tuolloin laulaja kertoi Sunday Express -lehdelle syöttäneensä mielellään alueen kissoja, mutta yllättäen yksi niistä puri häntä niin lujaa, että hampaat menivät luuhun saakka.