Majuri Pate Mustajärven vierailusta: ”En jaksanut ensin uskoa siihen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalaisräppäri Majurin tuorein single Tyytyväinen julkaistiin toukokuun lopussa. Kappaleella kuullaan vierailemassa tamperelainen rock-legenda, sillä kertosäkeen laulaa Pate Mustajärvi. Ikurin Turbiinin päätyminen kappaleeseen sai alkunsa kaveripiirin kosteasta illasta.

– Biisi itsessään kävi läpi aika monta vaihetta. Siihen mietittiin montaa vierailevaa räppäriä ja artistia. Se oli kauan siten, ettei sillä ollut kertosäettä. Biitti oli hyvä ja tuntui, että siitä saataisiin aikaan menevä biisi. Pidettiin aivoriihi managerini Kalle Kallosen ja DJ K2:n kanssa. Otettiin Smirnoffia ja mietittiin sopivaa tyyppiä, Majuri kertoi Staralle.

– Tuli mieleen Popedan Jos Pillua Saan -biisi ja siitä tietty kohta. Siitä ruvettiin sovittamaan kertsiä ja keksittiin, että jos Pate laulaisi kappaleen. En jaksanut ensin uskoa siihen. Levy-yhtiö syttyi ehdotukseen ja niin kuitenkin kävi, että Pate Mustajärvi suostui, tuli studiolle ja lurautti puolessa tunnissa osionsa kuntoon.

– Pate on valtavan karismaattinen kaveri. Kyllä siinä vähän puntissa tutisi, kun se tuli sisään, kätteli ja sanoi sillä Pate-äänellään ”Mustajärvi”. Tosi rento kaveri, ammattilainen. Hän suostui musiikkivideon tekoon, kun lupasin, ettei hän joutuisi tekemään siinä mitään hölmöä. Olisi hienoa, jos saisi joskus Paten mukaan jonnekin keikalle.

Haastattelun voi lukea kokonaisuudessaan ilmaisesta STARA-kaupunkilehdestä, joka on parhaillaan jaossa 350 noutopisteessä ympäri maata. Lisäksi jutun voi lukea verkossa lehden näköispainoksesta.