Samantha Fox eroottisissa kuvissa 16-vuotiaana: ”Se oli upeaa aikaa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kasaritähti Samantha Fox nousi supertähdeksi kertaheitolla, kun hänen Touch Me -kappaleensa nousi 17 maan listaykköseksi. Stara tavoitti poptähden puhelimitse hänen kotoaan Lontoosta. Haastattelussa Fox kertoi myös uransa alkuvaiheista.

Samantha nousi supertähdeksi jo ennen laulu-uraansa, kun hän sai jo 16-vuotiaana sopimuksen kolmossivun tyttönä eroottisissa kuvissa poseeraamisesta. Nuoresta iästä huolimatta Fox ei ole katunut päätöstään.

– En ole koskaan katunut. En lainkaan. Minulla oli neljän vuoden sopimus lehden kanssa. Ne olivat neljä upeaa vuotta 16-vuotiaasta 20-vuotiaaksi. Se oli fantastista, sillä minusta tuli yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista kolmossivun tytöistä. En tehnyt vain paria-kolmea kuvaa, vaan se oli minulle oikea ura. Se oli upeaa aikaa, Samahtha Fox kertoi Staralle.

– Tuhannet tytöt tavoittelevat sellaista. Otimme silloin tuhansia ja tuhansia sellaisia kuvia. Kukaan ei pakottanut minua tekemään niin, sillä halusin tehdä sen ja minulla oli todella hauskaa. Se oli oma valintani. Mallina ura ei voi jatkua loputtomiin, mutta laulajana voi tehdä ikuisen uran. Musiikki voi parantua ja esiintyminen voi parantua.

1980-luvulla Touch Me -hitillä läpimurron tehnyt Samantha Fox oli yksi aikansa suosituimmista poptähdistä ja povipommeista. Samantha Fox sai pari vuotta sitten Thaimaassa kissan puremasta hengenvaarallisen vesikauhutartunnan, joka olisi voinut johtaa hoitamattomana kuolemaan.