Nicki Minaj esitteli stringipeppunsa Instagramissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naisräppäri Nicki Minaj on viime aikoina herättänyt huomiota julkaisemalla rohkeita kuvia sosiaalisessa mediassa. Äskettäin tähti poseerasi yläosattomissa, kun hän oli sovittamassa isoa valkoista mekkoa vaateliikkeessä.

30-vuotias räppäri laittoi nyt verkkoon otoksen pepustaan, jonka peittona ovat pinkit stringit. Nicki nähdään myös muissa Twitter-otoksissa seksikkäänä esimerkiksi minishortseissa ja uima-asussa altaan reunalla poseeraamassa.

Nicki Minaj tunnetaan paljastelevasta tyylistään. Räppäri ei myöskään kaida erikoisia ja värikkäitä asuyhdistelmiä. Nainen on paljastanut haastattelussa, että uransa alussa häntä pyrittiin ohjailemaan. Minaj ei esimerkiksi olisi saanut räpätä tietyllä tyylillä tai näyttää tietynlaiselta.