Miss Peppu juhli näyttävästi – minimekko vilautti sisältöään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliassa järjestettiin viime vuonna jo toista kertaa maanlaajuinen Miss Peppu -missikilpailu. Siinä haettiin kisan nimen mukaisesti parasta latinopeppua. Kilpailun voitti 25-vuotias Carine Felizardo, joka saa pian seuraajan Brasilian kuluvan vuoden peppukisassa.

Viime viikolla Carine Felizardo oli kruunaamassa Miss Peppu USA 2013 -voittajaa, ja hän juhlii edelleen Miamissa. Brasilian hallitsevalla peppumissillä meni eilen illalla lujaa, sillä hänet kuvattiin juhlimassa seksikkäässä asussa Miamin yöelämässä. Tila-autosta noustessaan muodokkaan kaunottaren minimekko paljasti sisältöään.

Jokaisessa Brasilian 27 osavaltiossa valittaan vuosittain paikallinen peppumissi, joka sitten kisasi maan parhaan takamuksen tittelistä. Toiseksi peppukisassa sijoittui Sao Pauloa edustava 21-vuotias Camila Vernaglia, joka sittemmin nousi otsikoihin lesbosuhteensa merkeissä. Hänet nimittäin ikuistettiin suutelemassa kolmanneksi missikisassa sijoittuneen Andressa Urachin kanssa. Naiset nautiskelivat toistensa seurassa veneellä intiimeissä tunnelmissa.