Jay Z palkkasi hittilevynsä tuottajaksi 16-vuotiaan tytön

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suosikkiartisti Jay Z ja laulaja Beyonce kuuluvat Yhdysvaltain vaikutusvaltaisimpiin ja eniten tienaaviin julkkispareihin. Pariskunta sai viime vuonna esikoislapsensa Blue Ivyn. Jay Z tunnetaan hiphopin ohella myös liikemiehenä, ja hän on omistanut osan NBA-joukkue Brooklyn Netsistä.

Tällä hetkellä muusikko on kovassa nosteessa tuoreen Magna Carta Holy Grail -albuminsa johdosta. Kauan odotettu uutuuslevy on erityisen hieno asia 16-vuotiaalle Ebony Oshunrindelle. Jay Z nimittäin pyysi nuoren kanadalaisneitokaisen tuottamaan levyä kanssaan, The Sun -lehti uutisoi.

Wondagurl-nimellä tunnettu tyttö nousi muusikon tietoisuuteen työskenneltyään Travis Scottin kanssa. Crown-kappaleen tekemiseen osallistunut Oshunrinde selittää lehdelle, kuinka hän on levyn tuottajalistassa näkymisen jälkeen saanut monia yhteistyöehdotuksia. Neitokainen on luonnollisesti innoissaan saamastaan mahdollisuudesta.

– Se on erittäin hyvä tunne. Haluan näyttää nuorille ihmisille että he pystyvät siihen, Ebony Oshunrinde selittää The Sunille.

Jay Z:n uusin levy Magna Carta Holy Grail -levy myi nopeasti miljoona kappaletta. Jay-Z, oikealta nimeltään Shawn Corey Carter, on yksi maailman menestyneimmistä hiphop-artisteista. Hänen tiedetään tienanneen viime vuonna huimat 450 miljoonaa dollaria. Mies on myynyt yli 50 miljoonaa albumia kansainvälisesti. Jay Z meni naimisiin poppari Beyonce Knowlesin kanssa vuonna 2008.