Samantha Fox Staralle: ”Fanit tekevät hulluja juttuja”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

80-luvulla maailman suosituimpien poptähtien joukkoon kertaheitolla noussut Samantha Fox on tuttu näky suomalaisilla keikkalavoilla, sillä hän on esiintynyt Suomessa vuosittain 80-luvulta saakka. Stara tavoitti neitokaisen langan päähän Lontoosta.

Haastattelussa Samantha Fox kertoi vuosien varrella saamistaan muistoista, sillä hänellä on koko uransa ajan ollut innokkaita faneja. Sekavinta meno oli kuitenkin 80-luvulla artistin kulta-aikoina.

– Tuolta ajalta on paljon hyviä muistoja. Se oli hullua aikaa. Mutta mitä parasta, olen työskennellyt siitä saakka 365 päivää vuodessa, ja niistä 200 päivää vuodessa olen ollut keikoilla ympäri maailmaa. Olen aina tehnyt töitä ja nyt markkinoin 10. albumiani. Olen erittäin onnekas tyttö. Erittäin onnekas, Samantha Fox kertoi.

– Fanit ovat edelleen hulluja! Kaksi viikkoa sitten olin keikalla Italiassa, jossa fani pyysi nimikirjoitusta otsaan. Hän teki siitä Samahtha Fox -tatuoinnin. Monet faneista tekevät hulluja juttuja, mutta enemmän heitä oli 80-luvulla, kun moni otti Samantha Fox -tatuointeja, mutta heitä on yhä edelleen. Uusi sukupolvi rakastaa 80-luvun musiikkia.