Julkkismaailman uusi Lindsay Lohan? Ystävät pelkäävät pahinta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodissa lupaavaa uraa tehnyt Julia Robertsin veljentytär Emma Roberts pidätettiin vastikään Kanadassa poikaystävänsä Evan Petersin pahoinpitelystä. Nainen pääsi jo vapaaksi putkasta, eikä kultakaan nostanut syytteitä.

Tähden ystävät kuitenkin povaavat näyttelijättärelle kovaa kohtaloa kohukaunotar Lindsay Lohanin tyyliin. Lähipiiri on avautunut TMZ-sivustolle, että viimeisen vuoden aikana Emma on ajautunut syvälle Los Angelesin bileskeneen. Syöksykierre alkoi, kun tähti erosi Glee-tähti Chord Overstreetistä ja lääkitsi sydänsurua juhlimisella.

22-vuotiaan Emma Robertsin lähipiirissä epäillään olevan huumeiden käyttäjiä. Ystävät eivät pysty auttamaan Robertsia, koska hän ei halua muuttaa käytöstään. Tähden kerrotaan käyttäytyneen pidätyksensä jälkeen kuin mitään ei olisi tapahtunut.