Amanda Bynes kaljuuntuu: ”Olo kuin syöpäpotilaalla”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kohukaunotar Amanda Bynes on viime aikoina herättänyt paljon mediakohua törkeillä twiiteillään, joissa tähti haukkuu julkisuuden henkilöitä. Samanaikaisesti tähdellä on kuitenkin entistä enemmän Twitter-seuraajia. Nyt päivityksiin voi tulla tauko, sillä Amanda on passitettu pakkohoitoon.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Muiden ongelmiensa lisäksi Amandan kerrotaan olevan kaljuuntumassa. Usein peruukki päässään kadulla nähty tähti kertoi itsekin taannoin asiasta sosiaalisessa mediassa.

– Hiuksettomuus saa oloni tuntumaan kuin syöpäpotilaalta, kirjoitti Amanda Twitter-blogiinsa.

Bynes keräsi muutaman kuukauden aikana kaksi miljoonaa uutta seuraajaa Twitter-tililleen. Joukossa on runsaasti tähtiä, jotka oletettavasti haluavat tietää, kirjoittaako Amanda heistä pahaa. Esimerkiksi Kim Kardashian, Zooey Deschanel, Lady Gaga ja Jenny McCarthy seuraavat häntä sosiaalisessa mediassa. Snookin kerrotaan jopa toivovan, että Amanda Bynes saisi oman realitysarjan.