Amanda Bynes koukussa Hollywoodin muotilääkkeeseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuten moni muukin Hollywoodin julkimo, on Amanda Bynes sortunut käyttämään tajuntaa laajentavia aineita, jotka saattavat olla myös perimmäinen syy neitokaisen alati jatkuvaan sekoiluun. Nyt myös Amandan kerrotaan olevan koukussa Adderall-lääkkeeseen, mikä on saattanut laukaista naisen viimeisimmät tempaukset, sillä lääkkeen tiedetään sisältävän amfetamiinia.

Kyseessä on paljon julkkispiireissä ongelmia aiheuttanut ADHD-lääke, jota esimerkiksi moniongelmainen Lindsay Lohan on käyttänyt säännöllisesti ennen vieroitushoitoaan. Samainen lääke aiheutti myös viime vuoden lopulla yliannostuksen Charlie Sheenin ex-vaimo Brooke Muellerille. Myös Leidit landella -televisiosarjasta tuttu Nicole Richie on ollut riippuvainen Adderall -lääkkeestä.

RadarOnline.com kertoo, että Amanda Bynes oli vaatinut Adderallia itselleen heti sen jälkeen, kun hänet oli toimitettu psykiatriseen tarkkailuun. Sairaalahenkilökunta ei kuitenkaan antanut kyseistä lääkettä naiselle, jonka epäillään syövän tabletteja pelkästään painoa hallitaakseen. Adderall on määrätty hänelle tarkkaavaisuushäiriön hoitoon.

Amandaa pidetään tarkkailussa kahden viikon ajan. Hänellä epäillään olevan skitsofrenia ja Adderall ei ainakaan helpota naisen harhaluuloista käyttäytymistä. Näyttelijän vanhemmat hakevat tytärtään holhouksen alaiseksi.